MUNAY KI - Τα 9 Μεγάλα Τελετουργικά Μετάβασης

Παρασκευή 06/12 - 08/12

Με τους Χριστοδούλου Αριστομένη και Σιώρα Αναστασία

Τριήμερη, εντατική εκπαίδευση στη μετάδοση των 9 Μεγάλων Τελετουργικών Μυήσεων των Ινδιάνων του Περού, για την εξέλιξή μας σε άτομα σοφίας και ευγενούς δύναμης.

6,7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 Στο Bodhi Hall

 

Το κάλεσμα της ψυχής!

Ελάτε μαζί μας στο υπέροχο ταξίδι του Munay Ki. Σε ένα ταξίδι προσωπικής ενδυνάμωσης, θεραπείας και εν-θύμησης της αληθινής μας φύσης, σ’ ένα ταξίδι που μας επιτρέπει να περπατάμε με ομορφιά, ειρήνη και αφθονία πάνω στη Γη. Ελάτε να λάβετε και να μάθετε πώς να μεταδίδετε τα εννέα Μεγάλα Τελετουργικά Μετάβασης, των Ινδιάνων Qero του Περού. Στο Munay Ki πορευόμαστε μέσα από τις ενέργειες των τεσσάρων Οργανωτικών Αρχών του Σύμπαντος, και όταν μέσα από αυτό το βίωμα, αρχίσουμε πραγματικά να κατανοούμε το ταξίδι στο οποίο όλοι βρισκόμαστε, τότε γινόμαστε μέρος της μεγάλης αλλαγής που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη μας, μιας αλλαγής που θα επηρεάσει τους πάντες.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, να περάσουμε μέσα από το μάτι της βελόνας, στο επόμενο στάδιο του ταξιδιού, στον χρόνο που θα έρθει, στο πεδίο του απολύτως δυνατού! Ετοιμαστείτε να συναντήσετε το πεπρωμένο! Στη σημερινή κρίσιμη εποχή που διανύουμε, συμφωνήσαμε να είμαστε όλοι εδώ για τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν, τώρα. Είμαστε εδώ, για να συμβάλλουμε σε αυτή τη μετάβαση και είμαστε εδώ για να ακούσουμε το κάλεσμα της ψυχής μας, να βγούμε από τον συλλογικό εφιάλτη και να ονειρευτούμε την εκδήλωση ενός νέου κόσμου. Βαθειά μέσα μας γνωρίζουμε αν αυτό το κάλεσμα είναι για εμάς, αν θέλουμε διακαώς, να λάβουμε και να δώσουμε σε άλλους αυτά τα δώρα, αν η ψυχή μας διψάει να βιώσει κάτι άλλο από αυτό που διαδραματίζεται σήμερα στον κόσμο. Βαθειά μέσα μας ίσως, και να ξέρουμε πέραν πάσης αμφιβολίας, πως υπάρχει ένας άλλος τρόπος να συμμετέχουμε στη δημιουργία. Και αν αυτό αληθεύει για σας, ακολουθείστε το κάλεσμα της ψυχής σας. Τιμείστε το φως σας. Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε!

 

Munay ki: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εξέλιξη… ξεκινά!

Το Munay Ki είναι τα εννέα Μεγάλα Τελετουργικά Μετάβασης της θεραπευτικής παράδοσης της Αμερικής, τα οποία περνούσαν προ αμνημονεύτων χρόνων, από σαμάνους σε σαμάνους. Τα τελευταία χρόνια οι ενεργειακές μεταδόσεις του Munay Ki δίνονται χωρίς διακρίσεις, σε όλους όσοι νιώθουν το κάλεσμα να τις λάβουν και αποτελούν ύψιστο πνευματικό δώρο προσωπικής εξέλιξης, ενδυνάμωσης και θεραπείας. Οι σύγχρονοι θεματοφύλακες αυτής της «διδασκαλίας» είναι οι Ινδιάνοι Qero, που ζουν στις Περουβιανές Άνδεις και θεωρούνται γνήσιοι απόγονοι των Ίνκα. Τόσο οι Qero, όσο και πολλοί άλλοι αυτόχθονες λαοί από διαφορετικές ηπείρους, συγκλίνουν στην πίστη ότι έχουμε εισέλθει σε μία περίοδο μεγάλων και χαοτικών αλλαγών, όπου επικρατεί το σκοτάδι και η αποδιοργάνωση, πριν από το μεγάλο αναποδογύρισμα του κόσμου σε ορθή πορεία.

Παράλληλα, παρατηρείται και μία σημαντική μεταστροφή στο επίπεδο της συνείδησης. Και αυτή η ολοένα υψηλότερη συνειδητότητα είναι από μόνη της κοσμογονική, καθώς κρύβει μέσα της άπειρες δυνατότητες, ευκαιρίες , μα και τον σπόρο ενός νέου κόσμου, ειρήνης, σοφίας και ευημερίας. Το Munay Ki εσωκλείει τους ενεργειακούς κώδικες αυτής της εξέλιξης. Δόθηκε στη Δύση, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, για αυτόν ακριβώς τον ανώτατο σκοπό! Γιατί είναι πλέον καιρός, (σύμφωνα και με τις προφητείες της Αρχαίας Αμερικής), η ανθρωπότητα να κάνει το μεγάλο της άλμα, να περάσει μέσα από αυτό το παράθυρο «διαφώτισης», σε έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης, μακριά από τις παλιές δυσλειτουργικές ιστορίες του παρελθόντος, σε έναν νέο τόπο, αυτόν της εκ-δήλωσης του υψηλού οράματος και του ύψιστου πεπρωμένου μας

 

Από τον Homo Sapiens στον Homo Luminous.

Σύμφωνα με τις προφητείες της Αρχαίας Αμερικής, την περίοδο των μεγάλων αλλαγών στον πλανήτη θα εμφανιστεί ο νέος, φωτεινός Άνθρωπος, ο Homo Luminous – άτομα εξαιρετικής σοφίας και δύναμης απαλλαγμένα από τον φόβο, που απολαμβάνουν την αληθινή, αιώνια φύση τους. Το Munay Ki είναι οι εννέα πύλες που θεραπεύουν και αναβαθμίζουν το ενεργειακό φωτεινό σώμα σε αυτό του Homo Luminous. Μπορούν να «μεταμορφώσουν» την ανθρώπινη συνείδηση με ταχύ και ακριβή τρόπο, ενημερώνοντας αυτομάτως το φωτεινό μάτριξ που οργανώνει το σώμα μας, τα συναισθήματα μας και τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους, και με ολόκληρο τον πλανήτη.

Το Munay Ki ενημερώνει εκ νέου το DNA μας, επιτρέποντάς μας να αναπτύξουμε ένα σώμα που μεγαλώνει, θεραπεύεται και πεθαίνει με διαφορετικό τρόπο. Και αυτό γιατί φέρει τους ενεργειακούς κώδικες του νέου Ανθρώπου που είναι τώρα υπό εξέλιξη. Τα τσάκρα μας γίνονται κρυστάλλινα καθαρά, και αποκτούμε αυτό που οι Φύλακες της Γης ονομάζουν «το σώμα ου ουράνιου τόξου». Οι ενεργειακές μεταδόσεις του Munay Ki μας βοηθούν να θεραπεύσουμε τα παλιά μας τραύματα, να απαλλαχθούμε από απ’ ότι δεν χρειαζόμαστε, (όπως είναι οι καρμικοί και γενετικοί προγραμματισμοί, ή οι πεποιθήσεις που κληρονομήσαμε), και σαν ένα μεγάλο χέρι που φτάνει από το μέλλον στο παρόν, μας τραβάει ανεπιστρεπτί προς τη βέλτιστη εκδοχή μας και το ύψιστο πεπρωμένο μας.

Καθώς κατεβάζουμε αυτές τις ενέργειες στο πεδίο μας, δημιουργούμε μια φωτεινή δομή που θα δημιουργήσει και θα κρατήσει ένα νέο όνειρο, μια Εδέμ ειρήνης, αρμονίας και αγάπης για τον πλανήτη, την οποία μπορούμε να εκδηλώσουμε στη ζωή μας. Οι αλλαγές που συντελούνται στο φωτεινό ενεργειακό μας πεδίο, καθώς λαμβάνουμε τις εννέα Μεγάλες Μυήσεις, υποστηρίζουν την εξέλιξη, τόσο τη δική μας όσο και της ανθρωπότητας. Ακόμα και οι μικρότερες ενεργειακές μετατοπίσεις μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά και να υποστηρίξουν το εξελικτικό πλάνο για όλους εμάς και για τον πλανήτη. Γιατί πραγματικά εξελισσόμαστε, μέσα από το πέρασμα των γενιών, αλλάζουμε και γινόμαστε σταδιακά Homo Luminous. Γινόμαστε οι φωτεινοί, οι λαμπεροί, οι διαυγείς, αυτοί που οι Ίνκα αποκαλούν τα «Παιδιά του Ήλιου».  

 

Η Εκπαίδευση: Μία μυθική εμπειρία!

Το Munay Ki είναι μία εισαγωγή στον κόσμο του Σαμάνου, χωρίς να χρειαστεί να υιοθετήσουμε απαραίτητα την τέχνη του. Είναι φυσικό, όμως, αυτό το τριήμερο να ξεκινήσουμε να βλέπουμε με τα μάτια του σαμάνου, καθώς θα βιώσουμε και θα μάθουμε ορισμένες αρχαίες, διαχρονικές τεχνικές του πνευματικού αυτού μονοπατιού. Οι Σαμάνοι πάντα μιλούσαν για μία γνώση η οποία δεν μπορεί να λεχθεί. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί σκόπιμα κρατείται μυστική, αλλά γιατί για να γίνει κατανοητή πρέπει να βιωθεί προσωπικά. Το Munay ki είναι μια εισαγωγή σε αυτή την γνώση, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να υπερβούμε τον χρόνο και να οραματιστούμε τον κόσμο που θέλουμε να ζήσουμε.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εντατικής μας μαθητείας στο Munay Ki:

- Θα δουλέψουμε ενεργειακά με τις 9 Μεγάλες Τελετουργικές Μυήσεις. Πρώτα θα τις λάβουμε ως ενεργειακές μεταδόσεις και στη συνέχεια θα μάθουμε να τις δίνουμε σε άλλους.
- Θα εξερευνήσουμε κάθε μία από τις όψεις των τελετουργικών για να καταλάβουμε, τι σημαίνει να είσαι Φύλακας της Γης.
- Θα μάθουμε πως εργαζόμαστε σε «Ιερό Χώρο» σε αρμονία με τις τέσσερις οργανωτικές αρχές του σύμπαντος.
- Θα εργαστούμε με το φωτεινό ενεργειακό πεδίο και με το όγδοο ενεργειακό μας κέντρο. Θα κάνουμε συγκεκριμένες ασκήσεις αναπνοών για να αυξήσουμε τα επίπεδα της ενέργειάς μας και να βρούμε «τον τόπο της σιωπής» μέσα μας.
- Θα λάβουμε ενεργειακές προστασίες και σύμμαχους για να πορευόμαστε ελεύθεροι, χωρίς φόβο.
- Θα μάθουμε πώς να «κρατάμε τον χώρο» και πώς να δουλεύουμε με Sand paintings (ζωγραφική στην άμμο).
- Θα ταξιδέψουμε Σαμάνικα μαζί στον Κάτω Κόσμο (υποσυνείδητο) και στον Πάνω Κόσμο (υπερσυνείδητο) και θα λάβουμε δώρα από τα όντα που κατοικούν εκεί.
- Θα λάβουμε ως δώρο μία Pi stone, μία ενεργοποιημένη πέτρα που θα διευκολύνει την επικοινωνία μας με τους Φύλακες της Γης, τα φωτεινά όντα (πνευματικούς οδηγούς) που ζούνε έξω από τον χρόνο.

 

Αγάπη άνευ όρων ! Από την έλλειψη στην Χάρη.

Είναι τόσα πολλά τα δώρα που λαμβάνει κανείς μέσα από την εμπειρία του Munay ki, που είναι δύσκολο να τα εξηγήσουμε με λόγια. “Munay” στη γλώσσα Κέτσουα σημαίνει «σ’αγαπώ, όπως είσαι». Το Munay Ki σηματοδοτεί στ’ αλήθεια τη μεταμορφωτική και θαυματουργή δύναμη της αγάπης. Τα τελετουργικά δρώμενα του Munay Ki μας θεραπεύουν εις βάθος από τα τραύματα του παρελθόντος. Κι’ αυτό το μεγαλειώδες έργο είναι εφικτό μόνο από την Αγάπη στην καθαρή, αγνή υψηλή της μορφή. Από την αγάπη, που συντηρεί ως ύψιστη εκδήλωση διάνοιας τον ίδιο τον ιστό της ζωής.


• Το Munay ki μας δείχνει πώς να βλέπουμε ξανά με τα μάτια της καρδιάς, όπως είμαστε προορισμένοι να βλέπουμε. Εδραιώνει μέσα μας τη δύναμη της εκδήλωσης, γεγονός που από μόνο του είναι ικανό να μεταμορφώσει τη ζωή μας και να δημιουργήσει νέους κόσμους.
• Το Munay ki φέρει την Αγάπη και έτσι μας μεταφέρει απαλά από την κατάσταση της έλλειψης στη βίωση της χάρης.
• Εξισορροπεί τις αρσενικές και τις θηλυκές πτυχές μας, θεραπεύει το Ιερό Θηλυκό και Ιερό Αρσενικό πρότυπο μέσα μας και μας επανασυνδέει μοναδικά με τη μητέρα Γη και τη θεραπευτική της ενέργεια.
• Μας μαθαίνει να βαδίζουμε με χάρη πάνω στη γη, με αφθονία, ειρήνη και νέο όραμα για τη ζωή, απαλλαγμένοι από το γράπωμα του παρελθόντος.
• Μας φέρνει επίσης, και ένα άλλο δώρο. Το Munay Ki αφυπνίζει μια αρχαία και συνάμα μελλοντική πηγή σοφίας μέσα μας και δημιουργεί μία γέφυρα σύνδεσης με την γενεαλογία των μεγάλων Θεραπευτών και Φυλάκων της Σοφίας πέρα από το πέπλο του χωροχρόνου.
• Με μία φράση, το Munay Ki μας μυεί στο να γίνουμε άνθρωποι γεμάτοι σοφία, δύναμη και αγάπη, έτοιμοι να αναλάβουμε τη φροντίδα και την προστασία της ζωής στον πλανήτη.

 

Τα Εννέα Μεγάλα Τελετουργικά Μετάβασης και Μύησης του Tawantin Suyu - Της Περουβιανής Ενεργειακής Ιατρικής

Οι τέσσερις Μυήσεις της Βάσης
• Το τελετουργικό Hampe ή η Μύηση του Θεραπευτή
• Η Μύηση των Δεσμών Δύναμης & Προστασίας
• Το Τελετουργικό Ayni Karpay ή η Μύηση της Αρμονίας
• Το Τελετουργικό Kawak ή η Μύηση της Ενόρασης

Οι τρεις Μυήσεις της Γενεαλογίας
• Το Τελετουργικό του Pampa Mesayok ή η Μύηση του Φύλακα της Ημέρας
• Το Τελετουργικό του Kurak Akullek ή η Μύηση του Φύλακα της Γης
• Το Τελετουργικό του Alto Mesayok ή η Μύηση του Φύλακα της Σοφίας

Οι δύο Μυήσεις του Μετασχηματισμού
• Το Τελετουργικό του Mosak Karpay ή η Μύηση του Φύλακα των Άστρων
• Το Τελετουργικό του Tai Tan Chi Ranti ή η Μύηση του Δημιουργού

 

Alberto Villoldo

Η διδασκαλία του Munay Ki έφτασε για πρώτη φορά στη δύση το 2008, από τον Alberto Villoldo, Ph.D. καθηγητή Ψυχολογίας και Ιατρικής Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του San Francisco. Στο ίδιο πανεπιστήμιο, Ο Villoldo ίδρυσε το Εργαστήριο της Βιολογικής Αυτορρύθμισης του Εαυτού, στο οποίο μελετούσε τα αποτελέσματα των ενεργειακών θεραπειών στο αίμα και στη χημεία του εγκεφάλου. Η έρευνα του τον οδήγησε στην μελέτη των θεραπευτικών πρακτικών των Σαμάνων του Περού και του Αμαζονίου, η οποία διήρκησε περισσότερο από 25 χρόνια. Ο ίδιος o Villoldo έμεινε για 5 χρόνια μαζί με Σαμάνους, οι οποίοι διαφύλασσαν αδιάσπαστη τη δική τους παραδοσιακή ενεργειακή ιατρική και τη γνώση του Munay Ki ως πολύτιμη πηγή πνευματικής αφύπνισης, μεταφέροντας την μόνο από Σαμάνο σε Σαμάνο. Στο τέλος της μαθητείας του, Ο Villoldo πήρε την άδεια να μεταφέρει αυτή τη γνώση για πρώτη φορά στη Δύση.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Alberto Villoldo: www.munay-ki.org

 

Οι Δάσκαλοι Χριστοδούλου Αριστομένης και Σιώρα Αναστασία Shaman Earth keepers

O Αριστομένης Χριστοδούλου και η Αναστασία Σιώρα ξεκίνησαν την εκπαιδευτική τους πορεία στις Eναλλακτικές Θεραπείες πριν από 10 χρόνια περίπου. Έχουν εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα, και κατέχουν πιστοποιήσεις στα συστήματα Ενεργειακής Θεραπευτικής ,Pranic Healing και Reiki αντίστοιχα. Έχουν εντρυφήσει στην Σαμάνικη Πρακτική, καθώς έχουν ολοκληρώσει τον Σαμάνικο Θεραπευτικό Τροχό και τη Θεραπεία του Φωτεινού Σώματος με την Jane Rigby και καθοδηγούν ομάδες σε Σαμάνικα Ταξίδια και σε Σαμάνικα Workshops. Η αγάπη τους για τον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου τους οδήγησε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου απέκτησαν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στην Ψυχαναλυτική Διαδικασία: Θεωρητικές έννοιες και Πρακτική Εφαρμογή.

Θεωρώντας το διαλογισμό ως ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για προσωπική εξέλιξη, εκπαιδεύτηκαν από την Vatayana (Συντονίστρια του OSHO Global Connections) σε OSHO Dynamic Meditations ως Group Facilitator .

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκαν από τον Tenzin Wangyal Rinpoche σε τεχνικές Διαλογισμού και Θιβετιάνικης Γιόγκα καθώς και σε άλλες διδασκαλίες Dzogchen της Θιβετιάνικης Παράδοσης Bon .

Είναι οι ιδρυτές του Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών Bodhi Hall όπου διδάσκουν και καθοδηγούν ομάδες, μέσω Διαλογισμών και Βιωματικών Σεμιναρίων. Συνδυάζοντας την θεραπεία του Φυσικού και του Ενεργειακού Σώματος και λαμβάνοντας υπόψιν τους τη σύγχρονη εναλλακτική ψυχοθεραπεία, παρέχουν σφαιρική καθοδήγηση σε άτομα και ομάδες με στόχο την αυτοθεραπεία.

 

Κόστος παρακολούθησης τριήμερου σεμιναρίου: 150 € +ΦΠΑ

Προκαταβολή: 50€ +φΠΑ

Για ανέργους , φοιτητές κ όσους έχουν παρακολουθήσει το Μunay Ki ξανά γίνεται έκπτωση 20% με την προσκόμιση των κατάλληλων δικαιολογητικών και βεβαιώσεων παρακολούθησης.

Τράπεζα EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0101 52 0201036129
IBAN: GR9502601010000520201036129

 

Ώρες διεξαγωγής Σεμιναρίου
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου : 16:00μ.μ -21:00μ.μ.
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου: 9:30π.μ.-19:30μ.μ.
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου : 9:30π.μ.-19:30μ.μ.

 

Τόπος διεξαγωγής Σεμιναρίου
Bodhi Hall
Ελευθερίου Βενιζέλου 86 , Νέα Σμύρνη
Τηλ:210 9333 883
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.bodhihall.gr/

 

∗ Ελάτε στο χώρο φορώντας άνετα ρούχα και έχοντας μαζί σας σημειωματάριο και στυλό για τις προσωπικές σας σημειώσεις .
∗ Για το Σάββατο και την Κυριακή μπορείτε να έχετε μαζί σας κάποιο σνακ καθώς οι ώρες διδασκαλίας θα είναι αρκετές.
∗ Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης του Σεμιναρίου , Σημειώσεις και η προσωπική σας Pi Stone με την οποία θα συνδεθείτε για να κάνετε τις μυήσεις .
∗ Όσοι έχετε Mesa , σείστρο, Palo Santo φέρτε τα μαζί σας!!
∗ Όποιος μένει κοντά στη φύση μπορεί να φέρει μαζί του λίγα κλαράκια , φύλλα, πέταλα από λουλούδια ή και άνθη τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου.

 

“Έχουμε υπάρξει οι θεματοφύλακες των Μεγάλων Τελετουργικών που διαφυλάσσουν το ποιοι γινόμαστε ως ανθρώπινο γένος και ως πλανήτης. Αυτές οι διεργασίες δεν είναι μόνο για τους Ινδιάνους, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.” Don Manuel Quispe στον Alberto Villoldo.

Φόρμα Εγγραφής

Invalid Input
Συμπληρώστε το όνομα σας
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email
Αφήστε μας ένα μήνυμα
Invalid Input

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι γύρω από νέα, events και classes του Bodhi Hall.
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email

Το περιεχόμενο του site είναι υπό διαμόρφωση.