Σαμάνικο Ταξίδι - Ancestral Lineage Clearing and Destiny Retrieval

Ancestral Lineage Clearing and Destiny Retrieval
Εκκαθάριση Προγονικής Καταγωγής και Ανάκτηση Πεπρωμένου

Για πρώτη φορά θα ταξιδέψουμε στο επίπεδο του Ασυνειδήτου.

Θα κατέβουμε κάτω από τον Κατώτερο Κόσμο των Σαμάνων και θα συναντήσουμε όλη την προγονική μας γραμμή.
Εκεί θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους για να μας εξομολογηθούν τα πιο κρυφά τους μυστικά. Θα μας μιλήσουν για τον πόνο που έζησαν και τον πόνο που πέρασαν στις επόμενες γενιές. Θα μπορέσουμε να καταλάβουμε από πού πηγάζουν δικά μας προβλήματα και τι είναι αυτό που μας κρατάει πίσω στη ζωή μας .Θα δούμε πως εξελίσσεται ένα κομμάτι σκιάς από τις προηγούμενες γενιές μέχρι σήμερα.
Ένας ειδικός Πνευματικός Οδηγός (Spirit Guide) της Παράδοσης του Περού θα μας οδηγήσει στα έγκατα του ασυνειδήτου εκεί όπου θα συναντήσουμε τους προγόνου μας για να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε το βάρος που κρατάει πίσω εμάς και τις προηγούμενες γενιές.
Στη συνέχεια θα συνδέσουμε τη νέα θεραπευμένη κατάσταση με το υποσυνείδητό μας έτσι ώστε να μπορέσει να πληροφορήσει από εκεί όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας.
Αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της Εκκαθάρισης και της Επαναπληροφόρησης, θα επιστρέψουμε από το επίπεδο του Ασυνειδήτου στον Ενδιάμεσο Κόσμο και από εκεί θα ανέβουμε στο υπερσυνειδητό , στον Ανώτερο Κόσμο των Σαμάνων όπου θα συναντήσουμε τους Φωτεινούς μας Γονείς. Οι Γονείς αυτοί που μας έχουν δει μέσα και έξω από κάθε ενσάρκωση που είχαμε ποτέ, θα μας δείξουν τη γραμμή του πεπρωμένου μας και θα μας βοηθήσουν να ενθυμηθούμε τα Ιερά Συμβόλαια που κάναμε πριν έρθουμε σε αυτή τη ζωή.
Αφότου η διαδικασία ολοκληρωθεί θα καλέσουμε το Ζώο Δύναμής μας του Αέρα (Wind Spirit Animal) να εμφανιστεί , να μας συνοδεύσει στην επιστροφή μας και να έρθει μαζί μας σε αυτό τον κόσμο. Αυτό το Ζώο Δύναμης θα μας βοηθήσει να αφομοιώσουμε εύκολα τις αλλαγές που κάναμε και θα ενεργοποιήσει εκείνες τις ποιότητες μέσα μας , που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι από εσάς έχουν ολοκληρώσει την κατεύθυνση της Δύσης του Θεραπευτικού Τροχού να φέρουν μαζί τους , τους Κρυστάλλους Εξαγωγής, καθώς θα τους χρειαστούμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Tο Σαμάνικο Ταξίδι θα γίνει υπό τον ζωντανό ήχο τυμπάνου και θα το καθοδηγήσουν η Αναστασία Σιώρα και ο Αριστομένης Χριστοδούλου.

 

Shaman Earth keepers

O Αριστομένης Χριστοδούλου και η Αναστασία Σιώρα ξεκίνησαν την εκπαιδευτική τους πορεία στις Eναλλακτικές Θεραπείες πριν από 12 χρόνια περίπου. Έχουν εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα, και κατέχουν πιστοποιήσεις στα συστήματα Ενεργειακής Θεραπευτικής ,Pranic Healing και Reiki αντίστοιχα.
Έχουν εντρυφήσει στην Σαμάνικη Πρακτική, καθώς έχουν ολοκληρώσει τον Σαμάνικο Θεραπευτικό Τροχό και τη Θεραπεία του Φωτεινού Σώματος με την Jane Rigby και καθοδηγούν ομάδες σε Σαμάνικα Ταξίδια και σε Σαμάνικα Workshops.
Η αγάπη τους για τον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου τους οδήγησε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου απέκτησαν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στην Ψυχαναλυτική Διαδικασία: Θεωρητικές έννοιες και Πρακτική Εφαρμογή.
Θεωρώντας το διαλογισμό ως ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για προσωπική εξέλιξη, εκπαιδεύτηκαν από την Vatayana (Συντονίστρια του OSHO Global Connections) σε OSHO Dynamic Meditations ως Group Facilitator .
Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκαν από τον Tenzin Wangyal Rinpoche σε τεχνικές Διαλογισμού και Θιβετιάνικης Γιόγκα καθώς και σε άλλες διδασκαλίες Dzogchen της Θιβετιάνικης Παράδοσης Bon .
Είναι οι ιδρυτές του Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών Bodhi Hall όπου διδάσκουν και καθοδηγούν ομάδες, μέσω Διαλογισμών και Βιωματικών Σεμιναρίων. Συνδυάζοντας την θεραπεία του Φυσικού και του Ενεργειακού Σώματος και λαμβάνοντας υπόψιν τους τη σύγχρονη εναλλακτική ψυχοθεραπεία, παρέχουν σφαιρική καθοδήγηση σε άτομα και ομάδες με στόχο την αυτοθεραπεία.

Shamanic Journey
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
Ώρα : 18:00 - 20:00
Κόστος : 20€
Αυτοτελές μάθημα.

Δηλώστε συμμετοχή:
Τηλ. 210 9333 883
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελευθερίου Βενιζέλου 86, Νέα Σμύρνη

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας, σημειωματάριο και στυλό, να φοράτε άνετα ρούχα και καλτσούλες.
Επίσης όσοι από εσάς έχουν ολοκληρώσει την κατεύθυνση της Δύσης του Θεραπευτικού Τροχού να φέρουν μαζί τους , τους Κρυστάλλους Εξαγωγής, καθώς θα τους χρειαστούμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Καλό μας Ταξίδι!

Φόρμα Εγγραφής

Invalid Input
Συμπληρώστε το όνομα σας
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email
Αφήστε μας ένα μήνυμα
Invalid Input

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι γύρω από νέα, events και classes του Bodhi Hall.
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email

Το περιεχόμενο του site είναι υπό διαμόρφωση.