Σαμάνικο Ταξίδι Workshop - Time Traveling

Time Traveling

Το Ταξίδι έξω από το χρόνο είναι ένα από τα βασικά εργαλεία των Σαμάνων Θεραπευτών. Οι Σαμάνοι μπορούν να λειτουργούν στο άχρονο. Μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στο παρελθόν , στο παρόν και στο μέλλον . Καθώς επίσης μπορούν να βρίσκονται σε δύο κόσμους ταυτόχρονα.

Αυτό λοιπόν θα είναι ένα workshop με θέμα το Ταξίδι στους Κόσμους και στο Χρόνο ταυτόχρονα.

 

Όλοι μας κατά καιρούς ζούμε καταστάσεις στη ζωή μας που νομίζουμε πως συνδέονται με κάποια παλαιότερη ζωή μας. Αναρωτιόμαστε αν γνωρίζαμε τι έγινε τότε, ίσως και να καταλαβαίναμε γιατί συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις σήμερα, ή να ξέραμε πως να τις αντιμετωπίσουμε.....Άλλες φορές αναρωτιόμαστε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, σε αυτή τη ζωή μας,ή σε κάποια από τις επόμενες, και αν οι πράξεις μας σήμερα έχουν αντίκτυπο στις επόμενες ενσαρκώσεις μας.Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν θα κινηθούμε στο χωροχρόνο προς όλες αυτές τις κατευθύνσεις.Θα ξεκινήσουμε μαθαίνοντας για τον Ιερό Χώρο στην Οικόσφαιρα και στη Νοόσφαιρα και θα σας δοθούν σημειώσεις για να μπορείτε κι εσείς να μπαίνετε στον Ιερό χωροχρόνο των Σαμάνων και να συνδέεστε με τις Κατευθύνσεις και τα Αρχέτυπα.

Στη συνέχεια θα μάθουμε να ιχνηλατούμε. Θα μάθουμε να ακολουθούμε τις χορδές αυτών που βιώνουμε στη ζωή μας και των συναισθημάτων μας , περνώντας τη συνειδητότητά μας μέσα από τα ενεργειακά μας κέντρα.

Έπειτα θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

Θα περάσουμε μέσα από ενεργειακές δύνες που εμείς θα δημιουργήσουμε με συγκεκριμένες τεχνικές αναπνοών και θα ταξιδέψουμε από αυτό τον Κόσμο στον Ανώτερο κόσμο των Σαμάνων όπου θα συναντήσουμε τη Γενεαλογία. Θα ακολουθήσουμε τους Γηραιούς καθώς θα κινούνται στο άπειρο μέχρι τη στιγμή που θα μας οδηγήσουν στην πρώτη μας πύλη στο παρελθόν. Θα δούμε πως μία κατάσταση που ζούμε σε αυτή τη ζωή μπορεί να έχει επηρεαστεί από κάποια Προηγούμενη Ζωή και στη συνέχεια θα έρθουμε σε επαφή με τον Μελλοντικό μας Εαυτό σε αυτή τη Ζωή αλλά και με τον Μελλοντικό μας Εαυτό σε μία μελλοντική μας ενσάρκωση ,όπου θα δούμε τι αντίκτυπο έχει ο τρόπος με τον οποίο ζούμε σήμερα.Θα επιστρέψουμε σε αυτό το κόσμο και σε αυτό το χρόνο λίγο πιο σοφοί γεμάτοι συμπόνια και αγάπη !

Tο Σαμάνικο Ταξίδι θα γίνει υπό τον ζωντανό ήχο τυμπάνου και θα το καθοδηγήσουν η Αναστασία Σιώρα και ο Αριστομένης Χριστοδούλου.

 

Shaman Earth keepers

O Αριστομένης Χριστοδούλου και η Αναστασία Σιώρα ξεκίνησαν την εκπαιδευτική τους πορεία στις Eναλλακτικές Θεραπείες πριν από 12 χρόνια περίπου. Έχουν εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα, και κατέχουν πιστοποιήσεις στα συστήματα Ενεργειακής Θεραπευτικής ,Pranic Healing και Reiki αντίστοιχα.
Έχουν εντρυφήσει στην Σαμάνικη Πρακτική, καθώς έχουν ολοκληρώσει τον Σαμάνικο Θεραπευτικό Τροχό και τη Θεραπεία του Φωτεινού Σώματος με την Jane Rigby και καθοδηγούν ομάδες σε Σαμάνικα Ταξίδια και σε Σαμάνικα Workshops.
Η αγάπη τους για τον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου τους οδήγησε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου απέκτησαν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στην Ψυχαναλυτική Διαδικασία: Θεωρητικές έννοιες και Πρακτική Εφαρμογή.
Θεωρώντας το διαλογισμό ως ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για προσωπική εξέλιξη, εκπαιδεύτηκαν από την Vatayana (Συντονίστρια του OSHO Global Connections) σε OSHO Dynamic Meditations ως Group Facilitator .
Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκαν από τον Tenzin Wangyal Rinpoche σε τεχνικές Διαλογισμού και Θιβετιάνικης Γιόγκα καθώς και σε άλλες διδασκαλίες Dzogchen της Θιβετιάνικης Παράδοσης Bon .
Είναι οι ιδρυτές του Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών Bodhi Hall όπου διδάσκουν και καθοδηγούν ομάδες, μέσω Διαλογισμών και Βιωματικών Σεμιναρίων. Συνδυάζοντας την θεραπεία του Φυσικού και του Ενεργειακού Σώματος και λαμβάνοντας υπόψιν τους τη σύγχρονη εναλλακτική ψυχοθεραπεία, παρέχουν σφαιρική καθοδήγηση σε άτομα και ομάδες με στόχο την αυτοθεραπεία.

 

Shamanic Journey Workshop
Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Ώρα : 18:00 - 21:00
Κόστος : 30€
Αυτοτελές μάθημα.

 

Δηλώστε συμμετοχή:
Τηλ. 210 9333 883
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελευθερίου Βενιζέλου 86, Νέα Σμύρνη

 

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας, σημειωματάριο και στυλό, να φοράτε άνετα ρούχα .

Φόρμα Εγγραφής

Invalid Input
Συμπληρώστε το όνομα σας
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email
Αφήστε μας ένα μήνυμα
Invalid Input

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι γύρω από νέα, events και classes του Bodhi Hall.
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email

Το περιεχόμενο του site είναι υπό διαμόρφωση.