BEAUTY

Υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος

 

 

 

 

Για το σώμα

 

Θεραπεία Αδυνατίσματος/Κυτταρίτιδα(50€)

Συνδυασμός τεχνικών Μάλαξης , Body Brushing, Cupping Therapy , Body Wrap και Λεμφικής Παροχέτευσης μαζί με την επιλεκτική χρήση τεχνολογίας RF και Cavitation αντιμετωπίζουν τοπικό πάχος, πρηξίματα και κατακράτηση υγρων στο σώμα , καθώς και την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού/Κυτταρίτιδα. Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται λιπομέτρηση και σωματομέτρηση ώστε να παρακολουθείται η πρόοδος του σώματος . Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

Θερμοθεραπεία Αδυνατίσματος(50€)

Ειδική θερμοθεραπεία με την οποία προκαλούμε έντονη εφίδρωση, επιτάχυνση της αιματικής κυκλοφορίαςκαι αύξηση του μεταβολισμού περίπου κατά 40%. Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται ταχύτερη αποβολή των τοξινών, αποσύνθεση του λίπους και σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Ταυτόχρονα γίνεται  προϊοντική θεραπεία με ισχυρό λιποδιαλυτικό προιόν εμπλουτισμένο με Phytosonic που ενεργεί σαν υπέρηχος στο σώμα και έχει την ιδιότητα να αποκολλά άμεσα τα λιπίδια της εξωκυτταρικής μάζας

 

Σοκολατοθεραπεία κατά τις Κυτταρίτιδας και του Τοπικού Πάχους(45€)

Η απόλυτη θεραπεία ενάντια στην Κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με βάση το φυσικό κακάο, το Grapefruit,τα Εκχυλίσματα Κισσού, τα Λιποσώματα με Καρνιτίνη και Καφεΐνη, το Συνένζυμο Α και πολλά ακόμη δραστικά συστατικά που δρουν στο σώμα σας σε 4 φάσεις σε κάθε συνεδρία ώστε να επαναφέρουμε το περίγραμμα του δέρματος και να βελτιώσουμε την ελαστικότητα του.

4 Φάσεις Θεραπείας

1. Chocolate Body Scrub που ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης και προσφέρει σύσφιξη και τόνωση στην επιδερμίδα.
2. Επάλειψη και Μασάζ με ισχυρό Συσφικτικό Gel που ενεργοποιεί το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση του λίπους.
3. Λεμφικό Μασάζ με κρέμα Σοκολάτας ειδική στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και την αύξηση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος.
4. Λιποδιαλυτική Gel Mask ενισχυμένη με συσφικτικά συστατικά. Η Μάσκα αυτή αυξάνει τον Ενζυματικό Μεταβολισμό, έχει αντιοξειδωτική δράση, έντονο λιπολυτικό χαρακτήρα και αντικυτταριτιδικά συστατικά που προσφέρουν στην επιδερμίδα, σύσφιξη και ενυδάτωση.

 

Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

 Ειδική Θεραπεία για την καταπολέμηση της επίμονης κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης που παρατηρείται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.
Η Θεραπεία ξεκινά με απολέπιση της πάσχουσας περιοχής με οξέα φρούτων .Στη συνέχεια πραγματοποιείται έκχυση ορού υψηλής συγκέντρωσης ενεργών συστατικών κατά της κυτταρίτιδας και των λιποκυττάρων ειδικότερα. Με τη βοήθεια του Dermollorer δημιουργούνται μικροί νυγμοί στην επιδερμίδα από όπου εισχωρεί σε βάθος ο ειδικός ορός για άμεση δράση των συστατικών του.
Λιποσώματα με Καφεΐνη , Καρνιτίνη και Συνένζυμο Α, εκχυλίσματα πράσινων κόκκων καφέ, εκχύλισμα Ρούσκου και Κισσού και πολλά ακόμα δραστικά συστατικά συμβάλλουν στην ανάσχεση της δράσης των ενζύμων που δημιουργούν τα λιποκύτταρα. Επίσης τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στη διαδικασία της λιπόλυσης, της καύσης του λίπους και παρέχουν αντιοξειδωτική δράση και προστασία στο δέρμα.

 

Για το πρόσωπο

 

Βαθιά Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ(35€)

Ενυδατική και ταυτόχρονη αντιρυτιδική θεραπεία Υαλουρονικού οξέος εμπλουτισμένη με Ολιγοπεπτίδια, Wrinkle -Fillers Υαλουρονικού , Κινέζικο Λευκο Τσάι , άνθη Ιαπωνικής Κερασιάς ,Μανόλιας , γαλλικού τριαντάφυλλου και Ινδικού Λωτού. Προϊοντική θεραπεία που έρχεται να χαρίσει στην επιδερμίδα αποτελεσματική ενυδάτωση και αύξηση της ελαστικότητας , αντιμετώπιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών έκφρασης, απαλότητα και λάμψη, αντιοξειδωτική προστασία και κυτταρική ανανέωση.

 

Gua Sha Facial Massage(30€)

Λέγεται πως είναι το Botox της Ανατολής. Μια Κινέζικη τεχνική που συνδυάζει τις ευρωπαϊκές τεχνικές Αισθητικής με την Παραδοσιακή Κινέζικη Θεραπεία Gua Sha. Στην τεχνική  αυτή χρησιμοποιούμε κινέζικές πλάκες από Νεφρίτη , Κόκκαλο ,Κέρατο ή Ξύλο για να κάνουμε ήπια δερμοαπόξεση των μεσημβρινών του προσώπου. Ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες και επιτυγχάνουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης εκ των έσω.

 Η Θεραπεία πλαισιώνεται με Λεμφική Παροχέτευση Προσώπου και Μάσκα με Αιθέρια Ελαία για ένα έντονο αποτέλεσμα σύσφιξης αμέσως μετά τη πρώτη θεραπεία.

 

Gua Sha Facial Spa Treatment(40€)

Στη Θεραπεία αυτή έχουμε το συνδυασμό της θεραπείας Gua Sha  Facial Massage ( Botox της Ανατολής) μαζί με Facial Cupping Therapy  και προϊοντική θεραπεία Flash Lifting , μακράς διαρκείας σύσφιξη με Κολλαγόνο, Ελαστίνη  και Σιλανόλες . Αυτή η θεραπεία συνίσταται για περιπτώσεις που παρατηρούμε πρήξιμο στην περιοχή του προσώπου καθώς  και ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο ,το πόδι της χήνας και τη ρινοπαρειακή αύλακα.

 

RF Lifting Therapy(50€)

Σύγχρονη , μη επεμβατική θεραπεία  για Σύσφιξη καιΤόνωση του περιγράμματος του προσώπου με άμεση ενεργοποίηση  της παραγωγής κολλαγόνου καθώς η τεχνολογία  RF δρα και ενεργοποιεί το συνδετικό ιστό και τους ινοβλάστες. Ως αποτέλεσμα συσφίγγει και βελτιώνεται το σχήμα του προσώπου σας αλλά και αυξάνεται  σημαντικά η σφριγηλότητα του. Ο Συνδυασμός  RF Technology και προϊοντικής θεραπείας Flash Lifting Treatment έχουν σαν αποτέλεσμα την έντονη δερμική σύσφιξη σε βάθος που διαρκεί καθώς κινητοποιεί την επιδερμίδα να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη φυσικά  και να διατηρείται ενυδατωμένη.

 

Gua Sha Facial Spa with RF Technology(60€)

Η πιο ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική θεραπεία που δοκιμάσατε ποτέ.

Η Κινεζική Τεχνική Gua Sha Facial Massage ( Botox της Ανατολής ελαφριάς δερμοαπόξεσης) συναντά τη Λεμφική Παροχέτευση Προσώπου (αντιμετώπιση τοπικού πρηξίματος), την Facial Cupping Therapy (ενεργοποίηση του συνδετικού ιστού) ,την προϊοντική Θεραπεία Flash Lifting (μακράς διαρκείας σύσφιξη με Κολλαγόνο, Ελαστίνη και Σιλανόλες) και την τεχνολογία εν τω βάθει δερμικής σύσφιξης και παραγωγής κολλαγόνου RF.

Σε μία θεραπεία μπορούμε να έχουμε ολιστική προσέγγιση στο θέμα της αντιμετώπισης και της πρόληψης των ρυτίδων στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού.

 

Μεσοθεραπεία Προσώπου (Dermoroller Micro Needling Therapy)(60€)

Η διαδικασία ξεκινάει με Απολέπιση με Οξέα Φρούτων .

Στη συνέχεια γίνεται μηχανική ενεργοποίηση των ινοβλαστών από τους νυγμούς της λεπτής βελόνης στο χόριο (needling), οι οποίοι με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη που αποδίδουν ελαστικότητα και σύσφιξη στο δέρμα. H ταυτόχρονη έκχυση ειδικών ορών για άμεσο Lifting και Wrinkle  Filling μας υπόσχεται ένα άμεσο και σφριγηλό αποτέλεσμα. 

 

Βαθύς καθαρισμός προσώπου(50€) 

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου είναι η βασική θεραπεία περιποίησης του προσώπου , κατά την οποία πραγματοποιείται απόφραξη των πόρων της επιδερμίδας από το σμήγμα , τους ρύπους και τα μικρόβια που έχουν συσσωρευθεί. Επίσης ο βαθύς καθαρισμός συμβάλλει στη βαθύτερη και καλύτερη απορρόφηση των καλλυντικών προϊόντων που τοποθετούνται στο δέρμα, καθώς το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη απορροφητική ικανότητα στα θρεπτικά συστατικά που αυτά περιέχουν. Μετά τον Βαθύ Καθαρισμό, σε διάστημα 15 με 20 ημερών βελτιώνονται όλες οι εσωτερικές λειτουργίες του δέρματος όπως η οξυγόνωση, η ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, το δέρμα γίνεται πιο όμορφο, φωτεινό, λαμπερό και υγιές.


Τα στάδια θεραπείας του Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου είναι:
• Απομάκρυνση του μακιγιάζ με τη χρήση του γαλακτώματος και της λοσιόν.
• Peeling μηχανικό ή με οξέα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος
• Χρήση του ατμού για τη διάνοιξη των πόρων.
• Διάνοιξη των πόρων με δακτυλοπιέσεις και αισθητικά εργαλεία, με στόχο την εξαγωγή σμήγματος.
• Κατοχύρωση της αντισηψίας του δέρματος με τη βοήθεια υψίσυχνων ρευμάτων.
• Εφαρμογή μάσκας προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
• Ενυδάτωση της επιδερμίδας με το κατάλληλο προϊόν
• Αντηλιακή προστασία όταν η θεραπεία πραγματοποιείται ημέρα.

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι γύρω από νέα, events και classes του Bodhi Hall.
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email