ALTERNATIVE HEALING THERAPIES

Οι εναλλακτικές θεραπείες στο Bodhi Hall είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μάλαξης, αιθέριων ελαίων, βοτανων και τεχνηκών ενεργειακής θεραπείας που προσφέρουν στο δέκτη την απόλυτη αίσθηση ευεξίας, ανακούφισης και χαλάρωσης.

 

Face revival (45 minutes/30€)

-Gua sha Facial Massage
-Lymphatic Facial Massage
-Facial Cupping Therapy
-Facial Blood Circulation Stabilization with Aromatherapy Mask

Ο συνδυασμός των παραπάνω τεχνικών βοηθάει στην κίνηση της Λέμφου, τα πρηξίματα υποχωρούν, ενισχύεται η αποβολή των τοξινών ,τονώνεται η μικροκυκλοφορία , τα κύτταρα του δέρματος αναζωογονούνται, και προάγεται η παραγωγή κολλαγόνου , ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως στο δέρμα με μη παρεμβατικό τρόπο. Το πρόσωπο φαίνεται πιο λαμπερό και σφριγηλό από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

 

Bodhi Mindful Massage (60 minutes/40€)

Είναι ένας συνδυασμός της πρακτικής Mindfulness και του Μασάζ . Οι δυο τεχνικές χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση από το stress, τον πόνο και προάγουν τη βαθιά χαλάρωση. Ο Θεραπευτής ανακουφίζει την μυϊκή ένταση χρησιμοποιώντας την κατάλληλη για τον θεραπευόμενο τεχνική μάλαξης σε συνδυασμό με καθοδηγούμενο διαλογισμό ενσυνειδητότητας. Ο συνδυασμός αυτών των δυο τεχνικών οδηγεί σε μια πρωτόγνωρη συνειδητή επαφή με το σώμα και τα συναισθήματα που προκαλούνται από το άγγιγμα .Ο θεραπευόμενος απολαμβάνει μια βαθιά συνειδησιακή κατάσταση με ταυτόχρονη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας του σώματος και του νου.

 

Ενεργειακό Μασάζ(1 hour and 15 minutes/50€)

Αυτή η μοναδική εναλλακτική θεραπευτική συνδυάζει την Ινδική και Ιαπωνική παράδοση έτσι ώστε να έρθει το σώμα σε ισορροπία και να σας οδηγήσει στο μέρος της γαλήνης μέσα από το Reiki , την εξισορρόπηση των Chakras και το μασάζ. Αφεθείτε στα χέρια του θεραπευτή σας και απολαύστε αυτό το υπέροχο ενεργειακό και χαλαρωτικό ταξίδι!

 

Detox and Slimming (60 minutes/50€)

Το απόλυτο δώρο αποτοξίνωσης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Ο συνδυασμός του Lymphatic Dry Brushing (Στεγνό Βούρτσισμα),της Σουηδικής Μάλαξης και την Μάλαξη κατά της Κυτταρίτιδας , έχουν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα , την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και την κίνηση του λεμφικού συστήματος . Η αποβολή των τοξινών γίνεται τώρα ευκολότερα και ο οργανισμός αναζωογονείται βαθιά.

 

Osteomuscle Restoration (1 hour and 15 minutes/60€)

Αν το σώμα σας χρειάζεται πιο εξειδικευμένους χειρισμούς μάλαξης και κινησιοθεραπείας , αν αντιμετωπίζετε κάποιο οστεοκινητικό πρόβλημα ,τότε αυτός ο συνδυασμός τεχνικών θα σας βοηθήσει άμεσα. Αυτή η εξειδικευμένη θεραπευτική συνδυάζει την Σπονδυλοθεραπεία , την Κινησιοθεραπεία , Ηigh and Low Velocity Manipulations, Νευρομυϊκή Μάλαξη / Trigger point και Deep Tissue Massage. Ειδικός Σπονδυλοθεραπευτής αναλαμβάνει να σας ανακουφίσει εναλλακτικά από το πόνο και τη δυσφορία , την ένταση των μυών μέσα από τον συνδυασμό των παραπάνω τεχνικών . Παρακαλούμε να ενημερώστε τον θεραπευτή σας για τις ανάγκες σας ώστε να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

 

Chocolate Dream (60 minutes/40€)

- Chocolate Strawberry Body Scrub
- Chocolate Strawberry Candle Massage

Η περιποίηση αυτή ξεκινάει με απαλό Body Scrub σε όλη την πίσω επιφάνεια του σώματος, στα χέρια και τους ώμους έτσι ώστε να προετοιμαστεί το δέρμα για να δεχθεί το ζεστό έλαιο. Στη συνέχεια ο Θεραπευτής σας αφαιρεί το scrub με ζεστό νερό και απλώνει στο σώμα σας το έλαιο από το λιωμένο κερί εφαρμόζοντας χαλαρωτική μάλαξη . Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά , οι αισθήσεις τονώνονται με τα αιθέρια έλαια που αναδύονται και το σώμα χαλαρώνει γλυκά μέσα στα υπέροχα αρώματα.

 

Tahiti Journey ( 60 minutes/40€)

- Herbal Packs Therapy
- Monoi de Tahiti Candle Massage

Πουγκιά γεμάτα θεραπευτικά βότανα θερμαίνονται σε περιβάλλον ατμού και όταν φτάσουν τη σωστή θερμοκρασία και υγρασία χρησιμοποιούνται από το θεραπευτή για να κάνει το μασάζ. Τα βότανα προσφέρουν απλόχερα τις θεραπευτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους στο σώμα ενώ εσείς νιώθετε απαλές, ζεστές πιέσεις με τα πουγκιά κατά μήκος του κορμού και των άκρων σας.

Στη συνέχεια το κερί από Άνθη Γαρδένιας από την Ταϊτή έχει ήδη λιώσει και ο θεραπευτής απλώνει το ζεστό έλαιο στο σώμα σας και σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ που σε συνδυασμό με το πλούσιο άρωμα του κεριού αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

Αν αγαπάτε τη θερμότητα και θέλετε ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ χωρίς βαθιά πίεση των ιστών, αν νιώθετε κουρασμένος/η και έχετε πόνους στο σώμα ,τότε αυτό το μασάζ είναι για σας.

 

Shamanic Detox (1hour and 30minutes/60€)

-Kuya Limpia
-Full body Swedish massage
-Decapling Therapy

Μία ιδιαίτερη Θεραπευτική διαδικασία που έχει έντονο το στοιχείο του τελετουργικού καθώς τα βασικά της εργαλεία είναι κομμάτι της Ενεργειακής Ιατρικής των Ίνκας. Ο Σαμάνος θεραπευτής καθαρίζει τη βαριά ενέργεια τόσο από το φυσικό σώμα όσο και από το ενεργειακό . Στη συνέχεια πραγματοποιείται χαλαρωτική μάλαξη και τέλος ο Σαμάνος θεραπευτής εξισορροπεί το σύστημα Πάλης ή Φυγής ( Fight or Flight) του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος του θεραπευμένου, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να χαλαρώσει βαθιά , να γειωθεί και να συνδεθεί με την πηγή της ύπαρξής του.

Μια μαγική διαδικασία που δεν μπορεί παρά να σας μείνει αξέχαστη!

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι γύρω από νέα, events και classes του Bodhi Hall.
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email

Το περιεχόμενο του site είναι υπό διαμόρφωση.