MASSAGE

 

Σουηδικό/ Χαλαρωτικό Μασάζ (45 min./35€ - 90 min./65€)

Η μάλαξη της απόλυτης χαλάρωσης. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό δυτικών και κινέζικων τεχνικών ειδικά σχεδιασμένες ώστε να επιτευχθεί η βαθιά χαλάρωση των μυών , η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η αποτοξίνωση του οργανισμού.

 

Traditional Thai Massage - Osteothai(60 min./50€ - 90 min./70€)

Η παραδοσιακή τεχνική του Ταϋλανδέζικου Μασάζ είναι γνωστή ως ο πιο ολιστικός τύπος εναλλακτικής θεραπείας. Συνδυάζει τη σύγχρονη επιστημονική γνώση της ανατομίας και της φυσιολογίας με τις αρχές της παραδοσιακής ανατολικής ιατρικής, εμπεριέχοντας την καλοσύνη και τη συμπόνια σε κάθε κίνηση. Χρησιμοποιεί συνδυασμούς ρυθμικών πιέσεων, κινήσεις , στροφές και διατάσεις του σώματος , με σκοπό την ανακούφιση των μυών ,επιτρέποντας τη μεταφορά περισσότερου αίματος σε όλο το σώμα. Μια σειρά από απαλές τεχνικές εκτελούνται στο πάτωμα χρησιμοποιώντας τα πόδια, τα γόνατα, τους αγκώνες, τις παλάμες, τους βραχίονες και τους αντίχειρες.

Τα οφέλη του Ταϋλανδέζικου Mασάζ περιλαμβάνουν:

- Μείωση της σωματικής και συναισθηματικής έντασης
- Χαλάρωση των μυών και βελτίωση της ευελιξίας του σώματος
- Ανακούφιση από γενικούς μυϊκούς πόνους
- Ευθυγράμμιση με εναλλακτικές τεχνικές του μυοσκελετικού συστήματος
- Ανακούφιση από ισχιακούς πόνους 
- Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και τόνωση του λεμφικού συστήματος

  

Λεμφικό Μασάζ (50 min./40€ - 75 min./55€)

Αυτό το είδος μάλαξης διεγείρει τους λεμφαδένες και διευκολύνει την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού ,μέσω ειδικών τεχνικών σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος ,απομακρύνοντας από το σώμα ουσίες όπως τοξίνες, νεκρά κύτταρα, μικρόβια και βακτήρια. Μέσω της λεμφικής μάλαξης μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το οίδημα που μπορεί να δημιουργηθεί μετά από κάποια επέμβαση , καθώς επίσης να βοηθήσουμε ουσιαστικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού , στο αδυνάτισμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 

Αθλητικό Μασάζ(45 min./40€)

Αν αθλείστε συχνά αυτό το είδος μάλαξης είναι κατάλληλο για εσάς. Γίνεται με σκοπό να επαναφέρει την καλή σωματική κατάσταση του αθλητή ύστερα από κουραστικές προπονήσεις και την καταπόνηση του σώματός του. Με μία ποικιλία τεχνικών μάλαξης και διατάσεων πετυχαίνουμε την ανακούφιση από την ένταση και τις συσπάσεις των μυών, και την απομάκρυνση του γαλακτικού οξέως που έχει συσσωρευτεί. Το μασάζ αυτό μπορεί να είναι προαγωνιστικό ή μετά αγωνιστικό ανάλογα με τις ανάγκες του αθλητή.

 

Deep Tissue Massage(45 min./40€)

To Deep Tissue Massage είναι αυτό το είδος μάλαξης που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της χρόνιας σύσπασης των μυών που έχει προκληθεί είτε από την κακή στάση του σώματος , είτε από παλιούς τραυματισμούς , ακόμα και από την καταπίεση έντονων αρνητικών συναισθημάτων όπως ο θυμός η θλίψη και το στρες.

 

Cupping Therapy (45 min./40€)

Υπάρχουν 4 επιλογές Cupping Therapy:

- Βεντούζες φωτιάς
- Βεντούζες Bamboo.
- Βεντούζες αναρρόφησης /αντλίας
- Βεντούζες σιλικόνης

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας που έχει ανάγκη ο θεραπευόμενος και το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε , ο θεραπευτής επιλέγει το κατάλληλο είδος cupping που θα χρησιμοποιήσει καθώς και τον συνδυασμό των παραπάνω.

Αυτό το είδος εναλλακτικής θεραπείας είναι θαυματουργό ,αφού μπορεί πολύ σύντομα να ανακουφίσει από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της ψύξης και στη συνέχεια να βελτιώσει τη ροή της κυκλοφορίας του αίματος, την επέκταση των τριχοειδών αγγείων και την αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό καθώς κινητοποιεί και τη λέμφο.

 

Mασάζ Αδυνατίσματος / Κυτταρίτιδα(time depends / 60€)

Συνδυασμός τεχνικών Μάλαξης, Body Brushing, Cupping Therapy, Body Wrap και Λεμφικής Παροχέτευσης μαζί με την επιλεκτική χρήση RF και Cavitation αντιμετωπίζουν τοπικό πάχος, πρηξίματα και κατακράτηση υγρών καθώς και την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού / κυτταρίτιδα. Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται λυπομέτρηση και σωματομέτρηση ώστε να παρακολουθείται η πρόοδος του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

    

Αbdominal Massage / Σπλαχνικό Μασάζ(55 min./45€)

Ειδική μάλαξη για την ανακούφιση πόνων στο εσωτερικό της κοιλιάς. Απαλύνει τους πόνους περιόδου και βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του εντέρου. Κατάλληλο για όσους πάσχουν από εκκολπώματα σπαστική κολίτιδα και δυσκοιλιότητα καθώς επίσης για όσους έχουν αφαιρέσει τη χολή και για τις γυναίκες με πρόβλημα δυσμηνόρροιας.

 

Pregnancy Massage (Μασάζ Εγκυμοσύνης) (55 min./45€)

Μέσα από πολύ προσεκτικούς και εξειδικευμένους χειρισμούς και τεχνικές ,με τη μάλαξη εγκυμοσύνης βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος , υποχωρούν τα πρηξίματα και οι κράμπες και το σώμα της εγκύου ανακουφίζεται από πόνους στην πλάτη και τον αυχένα. Με αυτό τον τρόπο η έγκυος στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της νιώθει άνετα με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της και παράλληλα νιώθει ξεκούραστη και αναζωογονημένη.

Βασική προϋπόθεση η έγκυος να έχει μπει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και να έχει την έγκριση του γυναικολόγου της.

 

Gua Sha Body Massage (45 min./40€)

Το Gua sha είναι μια φυσική, εναλλακτική θεραπεία που περιλαμβάνει την απόξεση του δέρματός σας με ειδικά εργαλεία μασάζ που βελτιώνουν την κυκλοφορίας του αίματος. Αυτή η αρχαία κινεζική τεχνική θεραπείας μπορεί να προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για την καλύτερη υγεία, αντιμετωπίζοντας ζητήματα όπως ο χρόνιος πόνος και ο μυϊκός σπασμός. Σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική το Gua Sha massage βοηθάει την ενέργεια να κινείται καλύτερα στο σώμα ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του θεραπευόμενου.

  

Herbal Compress Massage / Mασάζ με Ζεστά Πουγκιά( 50 min./50€)

Η τεχνική αυτή μας έρχεται από την αρχαιότητα και βοηθάει στην τόνωση και στην αποτοξίνωση του οργανισμού .Ένα μείγμα θεραπευτικών βοτάνων δένεται τελετουργικά μέσα σε λινό ύφασμα και τοποθετείται στον ατμό για να ενεργοποιηθούν οι χυμοί των βοτάνων και να απελευθερωθούν οι θεραπευτικές τους ιδιότητες.Το κοινό κρυολόγημα, το αναπνευστικό άσθμα και η βρογχίτιδα, οι ιγμορίτιδες και οι μυϊκοί σπασμοί σε όλο το σώμα , είναι μερικές μόνο από τις παθήσεις που βοηθάει αυτό το είδος μάλαξης. Τα ζεστά πουγκιά και τα ζεστά έλαια εναλλάσσονται κατά της διάρκεια του μασάζ προσφέροντάς σας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

 

Ενεργειακό Μασάζ( 90 min./60€)

Αυτή η μοναδική εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, συνδυάζει την Ινδική και Ιαπωνική παράδοση έτσι ώστε να έρθει το σώμα σε ισορροπία και να σας οδηγήσει στο μέρος της γαλήνης μέσα από το Reiki , την εξισορρόπηση των Chakras και το μασάζ. Αφεθείτε στα χέρια του θεραπευτή σας και απολαύστε αυτό το υπέροχο ενεργειακό και χαλαρωτικό ταξίδι!

 

Hot/Cold stone Massage(55 min./60€)

Σε αυτό το είδος μάλαξης χρησιμοποιούνται ζεστές πέτρες από Βασάλτη, ένα είδος ηφαιστειακής πέτρας που διατηρεί τη θερμότητα. Καθώς οι πέτρες τοποθετούνται πάνω στο σώμα και γίνεται η μάλαξη, επιτυγχάνουμε βαθιά διαστολή και συστολή των αιμοφόρων αγγείων , βελτιώνοντας το λεμφικό , κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό σύστημα , ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας.

 

Warm Candle Massage(50 min./40€)

Η μάλαξη με ζεστό κερί είναι κατάλληλη για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα απλό μασάζ με έλαια. Το πλούσιο άρωμα που αναδύεται από το λιωμένο κερί αναζωογονεί τις αισθήσεις προσφέροντας τα οφέλη της αρωματοθεραπείας , ενώ ταυτόχρονα το ζεστό λάδι απορροφάται καλύτερα προσφέροντας στο δέρμα θρέψη και ελαστικότητα. Το Candle Massage οδηγεί τον οργανισμό σε βαθιά χαλάρωση, απελευθέρωση από το στρες , αποτοξίνωση του σώματος και εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος.

 

Foot Massage(30 min./25€)

Αν νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα ,βαριά , να πονούν κατά το βάδισμα και να πρήζονται , τότε αυτό το είδος μάλαξης θα σας προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Ο θεραπευτής συνδυάζει τεχνικές λεμφικής αποσυμφόρησης , χαλαρωτικής μάλαξης ,και πιέσεων σε ρεφλεξολογικά σημεία ,επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο βελτίωση της ροής της κυκλοφορίας του αίματος και απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων που μπορεί να εμποδίζουν την ενέργεια του δέκτη να ρέει ελεύθερα. Με το foot massage οι πόνοι μειώνονται άμεσα , και η γενική υγεία ενισχύεται.

 

 

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι γύρω από νέα, events και classes του Bodhi Hall.
Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email